Het goede advies

Le Bon Conseil: administratie en belastingen in Papendrecht

Sinds 2003 kunnen MKB-ondernemers bij mij terecht voor administratieve en fiscale diensten. Administratie, aangiften, loonstroken, financieringsaanvragen, begrotingen, bedrijfskundige vragen, fiscale vragen, facturering en zelfs je betalingen van crediteuren, personeel en belastingen: ik regel het voor je. 

In klantrelaties werk ik op basis van vertrouwen, betrokkenheid en persoonlijk contact. Zo bied ik eerlijke, snelle en betaalbare dienstverlening. 

MKB-ondernemers waarderen de openingstijden: ma t/m vr 8.30 - 21.00, za 8.30-17.00 u.

Antonie Venema RBB

Ik ben oprichter van Le Bon Conseil. Ik heb bedrijfseconomie en fiscale economie gestudeerd. RBB achter mijn naam betekent dat ik lid ben van de Stichting Nationaal Instituut voor Belasting- en Bedrijfsadviseurs (NIBA). Daarmee valt mijn dienstverlening onder de gedrags- en beroepsregels en het tuchtrecht van Stichting NIBA.

Na mijn studie Fiscale Economie heb ik me gespecialiseerd in het opstellen van jaarrekeningen en begrotingen. Ook als controller werp ik mijn analytische blik nauwgezet op alle aspecten van je bedrijf en boekhouding. Permanente educatie volg ik bij het Register Belastingadviseurs. 

Ik werk samen met een gespecialiseerd belastingadvieskantoor. Voor complexe vragen kan ik bovendien terecht bij een breed netwerk van vakspecialisten.

Bel voor een vrijblijvende kennismaking

06 52 38 20 89 

Elke week twee gratis actuele tips